HABERLER

4 Mevsim - Yaz ve Kış Lastiği

01 ŞUBAT 2021

CNN Türk İzleyicileriyle Buluştuk

Yaz – Kış ve 4 Mevsim lastikleri arasındaki farkları ve lastikler konusunda bilinmeyenleri   CNN Türk AutoLive Programında paylaştık. Lastik  hangi diş derinliğinde ve kaç km’de değiştirilir? Yaz – Kış – 4 Mevsim lastikler arasındaki farklar nelerdir? Lastik ne zaman değiştirilir?Lastiğin üzerindeki sayılar ve işaretler ne anlama gelir? Araçta  4 lastik birden mi değiştirilmelidir?

LastikPark Genel Müdürümüz Cüneyt Şener, CNN Türk kanalı AutoLive Programı izleyicileriyle paylaştı.

AutoLive Programı, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarında CNN Türk kanalında haftanın 5 günü yayınlanıyor. Araç kullanıcıyla faydalı bilgilerin paylaşıldığı programın yeni bölümüne LastikPark Genel Müdürü Cüneyt Şener konuk oldu. Lastikte desen seçimi, hava basıncı, lastiğin yakıt tüketimine etkisi ve daha birçok konuda doğru bilinen yanlış bilgileri CNN Türk izleyicileriyle paylaştı.

Programımız henüz izlemediyseniz, hemen izleyebilirsiniz;

Türkiye’de 81 ilde 500’ün üzerinde bayi ve “aradığınız tüm markalar burada!” sloganıyla en büyük çoklu markalı perakende zinciri markası olan LastikPark, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında olan Tatko Lastik A.Ş’nin bir markasıdır.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ