HABERLER

9 Yıl Aralıksız Kış Lastiği Kullanmak

01 ŞUBAT 2021

Kış lastikleri, 7 derecenin altındaki hava sıcaklıklarında koşullar ne olursa olsun güvenliğimiz için tercih edilmelidir. Kış lastiği kullanımıyla; daha kısa fren mesafesi ve güçlü yol tutuşuyla güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. Peki kış lastikleri yazın da kullanılırsa ne olur? Bir kış lastiğini ömründen fazla kullanmak ne gibi sorunlar yaratır? Peki zarar gören lastiklerde yama işlemi yapılır? En güvenli yama tekniği hangisidir?

Sevilen YouTube kanalı, kış lastiği konusunda keyifli bir videoya imza attı. 9 yıl boyunca araçtan hiç çıkarılmadan kullanılan bir kış lastiğinin ne hale geldiğini inceleyen Sekizsilindir kanalı, aynı zamanda kış lastiği ile ilgili bilinmeyenleri de gözler önüne serdi.

LastikPark Genel Müdürü Cüneyt Şener’in konuk olduğu videoda 9 yıl aralıksız kullanılan kış lastiği kesici ile kesildi. Kesilen lastik üzerinde ve içerisinde yaşanan yıpranma detayları incelendi.

Kış lastiği incelemesi yanı sıra lastikte yama tiplerinin de konuşulduğu videoda en uygun yama tipleri, yama fiyatları, uzun süreli kullanıma uygun yama teknikleri detaylarıyla konuşuldu.

Sekizsilindir kanalında izleyicilerle buluşan videonun ön gösterim versiyonu LastikPark sosyal medya hesaplarında otomobil tutkunlarıyla buluştu.

Türkiye’de 81 ilde 500’ün üzerinde bayi ve  “aradığınız tüm markalar burada!” sloganıyla en büyuk çoklu markalı perakende zinciri markası olan LastikPark, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında olan Tatko Lastik A.Ş’nin bir markasıdır.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ