HABERLER

Cedi Osman ile 10.yılımızı kutluyoruz

20 KASIM 2020

LastikPark 10. yıl kutlamalarımız kapsamında sevilen YouTube kanalı Benzin TV ile yaptığımız video çekimlerine Cedi Osman onur konuğumuz oldu. Aynı zamanda Cedi Osman adına 3 bin 330 çocuğa kızamık aşısı ulaştırılması için UNICEF’e bağışta bulunduk.

LastikPark 10. yıl kutlamalarımız kapsamında Türkiye Basketbol Milli takımının, Amerika’daki NBA Basketbol ligi takımı Cleveland Cavaliers oyuncusu ve Unicef’ in iyi niyet elçisi seçilen Cedi Osman ile bir araya geldik. Gerçekleşen etkinliğimizde, Cedi Osman adına UNICEF’e 3.330 çocuğa kızamık aşısı ulaştırmak adına yaptığımız bağışın sertifikasını da hediye ettik.

Cedi Osman ilk kez piste çıktı Benzin TV’de yayınlanan ve Türkiye Milli Basketbol sporcusu Cedi Osman’ı da onur konuğu olduğu videonun çekimlerimiz TOSFED Körfez Pisti’nde gerçekleşti. Benzin TV’de yayınlanan videomuzda Burak Ertem ve Cedi Osman’ın arabalar ve lastikler üzerine keyifli sohbetinin yanı sıra dünyaca ünlü spor otomobil markaları pistte test edildi. Ünlü sporcu, video çekimi için ilk pist deneyimini de yaşamış oldu.

Tatko Lastik A.Ş Genel Müdürü Vedat Özçelik ve şirketin üst düzey yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte, Vedat Özçelik, Cedi Osman adına UNICEF’e yapılan bağış plaketini teslim etti.

Cedi Osman’ın Vedat Özçelik’e imzalı basketbol topunu hediyesi ile sona erdi.

Etkinlik gününün kamera arkası görüntüleri ve tüm detayları LastikPark sosyal medya hesaplarında.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ