HABERLER

Kartalkaya Yollarında Drift… | Benzin TV Riken Lastik İncelemesi

15 ŞUBAT 2021

Youtube’da otomobil kategorisinin sevilen Youtube Kanalı Benzin TV , Kartalkaya’nın karlı yollarını BMW 323ti ile çıktı. Kartalkaya Yollarında drift yaptı.

Benzin TV yolculuğu sırasında Riken Kış Lastiklerini taktı ve Kartalkaya'ya gitti. Keyifli videoda BMW M2 Competition, E46 M3 ve M4 CS de BMW 323ti’a eşlik etti. Bol bol drift yaptı, kış lastiğinin performansını test etti.

Kış lastiği, 7 derecenin altındaki tüm hava koşullarında güvenlik için en önemli ekipmanlardan biridir. Peki zorlu yollarda, yoğun karlı hava koşullarında kış lastiği nasıl performans gösterir?

Riken lastikleri, Türkiye’de yalnızca LastikPark bayilerinde bulunabiliyor. Michelin ürettiği Riken markası, fiyat avantajı anlamında sürücüler tarafından yoğunlukla tercih ediliyor.

Peki Riken markası uygun fiyatının yanı sıra performans anlamında ihtiyacı karşılıyor mu? Benzin TV Kartalkaya yollarında test etti.

Türkiye’de 81 ilde 500’ün üzerinde bayi ve “aradığınız tüm markalar burada!” sloganıyla en büyuk çoklu markalı perakende zinciri markası olan LastikPark, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında olan Tatko Lastik A.Ş’nin bir markasıdır.

 

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ