HABERLER

Kış Lastiği – CNN Türk İzleyicileriyle Buluştuk

11 OCAK 2021

Kış aylarında düşen hava sıcaklıklarıyla güvenli bir yolculuk için kış lastiği kullanımı oldukça önemli. Kış lastiğinin doğru şekilde seçimi ve kullanımı konusunda sürücülerin akıllarına takılan soruların yanıtlarını CNN Türk AutoLive Programında paylaştık. LastikPark Genel Müdürümüz Cüneyt Şener, CNN Türk kanalı AutoLive Programı izleyicileriyle buluştu.

AutoLive Programı, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarında CNN Türk kanalında haftanın 5 günü yayınlanıyor. Araç kullanıcıyla faydalı bilgilerin paylaşıldığı programın yeni bölümüne LastikPark Genel Müdürü Cüneyt Şener konuk oldu. “Kış lastiği nedir?”, “Kış lastiği ne zaman takılmalıdır?”, “Kış Lastiğinin yakıt tüketimine etkisi ne olur?” sorularının yanıtlarını paylaştı.

Programımız henüz izlemediyseniz, hemen izleyebilirsiniz; 

Türkiye’de 81 ilde 500’ün üzerinde bayi ve  “aradığınız tüm markalar burada!” sloganıyla en büyük çoklu markalı perakende zinciri markası olan LastikPark, geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında olan Tatko Lastik A.Ş’nin bir markasıdır.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ