HABERLER

Lastik Hayata Bağlar

17 MAYIS 2019

Hayat Tamircisi Hasan Kızıl LastikPark katkılarıyla PETS&KIDS FESTIVAL’e, engelli hayvanlar için Yürüteç Atölyesi’ne katılıyor. Herkesi bu etkinliğe davet ediyoruz.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 10:00- 17:00
Yer: Akatlar / Etiler

Mekan Adı : No 1903

Akat Mahallesi, Cumhuriyet Cd. No:10, 34335 Beşiktaş/İstanbul

Pets & Kids Festival

0-10 yaş arasındaki çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla faaliyet gösteren bir kuruluş. Hayvan ve doğayla ilişkisi neredeyse sıfırlanmış, kişiler arası iletişimi sadece sanal hayatta gerçekleştirebilen, çoğunlukla bireysel düşünen  çocukların günümüz gerçekliğine çekilmesi, hayatta daha sağlam yere basan çocuklar olması için bir farkındalık yaratıyor. Çocukların hem dijital teknoloji aracılığıyla bilime, kültüre, sanata kolayca ulaşabilen hem de aile, arkadaş, hayvan ve  doğa sevgisi gibi değerleri koruyan bir nesil olarak yetiştirilmesi gerektiğini düşünüyor ve bu alanda çeşitli çalışmalar yapıyor.

Çeşitli atölyelerden bir kaçı;

* Hayvan Masalları Atölyesi (Kidsnook Kitapevi ve Masal Akademi)

* Hayvan ve Çocuk Temalı İllustrasyon Çizim Atölyesi (İllustratör Esra Uygun)

* Kedi Evi Yapımı Atölyesi

* Çömlek Mama veya Su Kabı Yapım Atölyesi

* Hayvanlara Oyuncak Yapımı Atölyesi

* Hayvanlara Yürüteç Yapımı Atölyesi

Hayvan temalı tiyatroların yanında konserler, voltij(atlı jimlastik) gösterisi ve farklı köpek showları yer alıyor.  “Pets & Kids Festival”  hayvanların çocuklara kazandırdıklarını anlatmaya ve bu alanda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ