HABERLER

LastikPark, Automechanika İstanbul Fuarı'na Katılıyor

05 HAZİRAN 2023

LastikPark, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek otomotiv satış sonrası endüstrisinin bölgedeki lider ticaret fuarı Automechanika İstanbul Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dünya lastik markalarını tek çatı altında sunan LastikPark, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Automechanika İstanbul'da, otomotiv sektörüne özel üretici standardında çözümler sunan BAKIRCI Group ile birlikte yerini alacak.

LastikPark, Salon 12- Stand A185'de yer alan otomotiv sektörü temsilcilerini yenilikçi araç teknolojileri ve doğru onarım teknolojileri ile buluşturacak elektrikli araçların tüm servis aşamalarının deneyimlenebileceği ‘Innovation4Mobility by BAKIRCI’ konsept alanında, dünyaca ünlü markaların elektrikli araçlara uygun lastiklerini sergileyecek.

LastikPark yetkilileri, ziyaretçileri geleceğin mobilitesi olarak tanımlanan elektrikli araçların teknolojisinden daha fazla yararlanabilmeleri ve güvenli sürüş elde etmeleri için doğru lastik seçimi hakkında da bilgilendirecek.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ