HABERLER

LastikPark Yatırımları Büyüyor

07 AGUSTOS 2016

Gaziantep ilimizin nadide caddelerinden Üniversite Bulvarı’nda yer alan Binevler Oto, 16 yıldır müşterilerine hizmet veriyor. 2000 yılında oto yıkama ve lastik satışı ile işe başlayan firma, LastikPark ailesine katıldıktan sonra lastik satışı ve lastik bakımı konularında yoğunlaşmış.

Amaç Müşteri Memnuniyeti

Firma sahibi Eyyüp Dokuyucu, LastikPark’ın çok markalı konseptine dahil olmalarının ardından müşterilerine sundukları geniş seçenek ağı sayesinde işlerinin daha da geliştiğini belirtiyor. “Hizmet verdiğimiz eski yerimiz bir zaman sonra bize yetmemeye başladı. Müşteri memnuniyetini arttırmak tek başına geniş seçenek sunmakla olmuyor, daha geniş ve ferah bir alanda verilen hizmetin, müşteriler için daha da çekici olduğunu farkettik” diyor.

LastikPark’ın çok markalılığı ve tedarik zincirinin sağlamlığının verdiği güvence ile daha büyük bir alanda hizmet vermeye karar verdiklerini belirten Eyyüp Dokuyucu “toplam 600 metrekarelik yeni yerimize taşındık. Burada gerek lastik, gerekse jant çeşitliliğimizi ve stoklarımızı arttırma olanağı bulduk” şeklinde konuştu. Binevler Oto, lastik ve jant satışının yanı sıra akü,, ön düzen ve yağ değişimi hizmetlerini de sunuyor.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ