HABERLER

Michelin Lastik Sektörünün Geleceğini 3D Yazıcılarla Birleştirdi

29 HAZİRAN 2017

Michelin Lastik Sektörünün Geleceğini 3D Yazıcılarla Birleştirdi

13-15 Haziran tarihlerinde Montreal’de yapılan Movin’on fuarında uzmanlara ve basına tanıtıldı.

"Hareketliliğin insan gelişimi için bir temel olduğuna inanıyoruz, onu daha güvenli, daha verimli ve daha çevre dostu yapmak için tutkuyla yeniliyoruz."

"Yalnızca iki dakika içinde yaz lastiğinden kış lastiğine geçmenize olanak tanıyan, tekrar doldurulabilir yüzeyli bir lastik düşünün!"

Günümüz lastiklerinin en büyük ihtiyaçlarından birisi de, değişken ortamlara uyum sağlayabilme özelliğidir. Mevcut lastik teknolojilerinde binek otomobiller için yaz, kış, dört mevsim lastikleri kullanılırken, 4x4 ve SUV tipi araçlar için asfalt, AT ve MT tipi lastikler kullanılıyor. Gün geçtikçe zaman tasarrufu daha da önem kazanıyor ve tüketiciler hem lastik gibi hayati önem taşıyan bir konudan hem de zamandan ödün vermek istemiyor.

İşte bu yüzden daha konforlu ve kullanışlı bir lastik geliştirirken, sürücülerin tüm beklentilerini karşılamak konusunda daha erişilebilir olması da önem kazanıyor. Elbette bu süreçte “bilgi çağı” içerisinde olduğumuzu gözardı etmeyerek, aracınızla daha fazla ilişkili bir lastik konsepti de kaçınılmaz olmuştu. Vizyonunun temelinde yatan bu yapı sayesinde, Michelin sürekli olarak mobiliteyi geliştirmeye odaklanarak sektörün birçok inovasyonuna öncülük etti. Bir diğer yandan da, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, geleceğin mobilite limitlerinin neler olabileceğini hayal eden Michelin mühendisleri, kendilerini geleceğe projelendiriyor.

Michelin Lastikleri ile Hayal Etmek

Hava ve basınç problemi olmadığı için, lastiğinizin “patlama” problemi kalmadığını hayal edin. Biyonik yapısıyla, sanki doğanın bir parçası olarak yaratılmış izlenimi çizen sağlam bir lastik düşünün. Tüketim çılgınlığının olumsuz etkilerinin tam aksine, tamamen geri dönüşüm malzemelerinden elde edilen materyaller ile, “tekrar geri dönüşüme uygun” şekilde üretilen ve binlerce kilometre yol yapan bir lastik hayal edin.

Kötü hava şartları yüzünden, aracınızda sizinle birlikte bulunan sevdiklerinizin güvenliği için endişelenmediğinizi hayal edin: bu ürün ihtiyacınız olduğu an, ortam şartlarına uyum sağlayabiliyor ve bunu yapabilmek için yalnızca maddenin gerçekliğini kullanıyor. Gelecek nesiller için doğayı ve kaynakları koruyan, zaman ve para israfı yapmayan, değiştirilebilir ve tekrar doldurulabilen bir lastik sırt yapısı düşünün…

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ