HABERLER

PremiumContact™ 6

01 MART 2017

Gerçek, birinci sınıf deneyim. Tüm binek otomobil sınıfları için geliştirildi.

  • Güvenliği arttıran Silika Hamuru sayesinde ıslak yolda maksimum frenleme ve yüksek kilometre performansı
  • Konforu en üst noktaya taşıyan optimize edilmiş yol temas alanı ile daha rahat sürüş
  • Yol tutuşu optimize edilmiş desen tasarımı sayesinde her otomobilde spor sürüş keyfi
  • Güvenlik
  • Konfor
  • Yol Tutuşu

Güvenliği arttıran Silika Hamuru sayesinde ıslak yolda maksimum frenleme ve yüksek kilometre performansı.

Sırt ve taban hamurlarının kristal silika bileşimi, özellikle ıslak yol koşullarında olağanüstü fren performansı sunar. Böylelikle, güvenlik performansı en üst seviyede kalırken kilometre performansı da önemli ölçüde artar.

Continental PremiumContact 6 ile Maksimum Güvenlik ve Üstün Yol Tutuşu Bir Arada

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, yeni PremiumContact 6 ile maksimum güvenlik, üstün yol tutuş özellikleri ve yüksek sürüş konforunu yeni sırt tasarımında bir araya getirdi.

Continental’in uzmanları ve mühendisleri; kilometre performansı, yuvarlanma direnci ve konforda belirtilen hedeflere ulaşma konusunda çığır açan çalışmalara imza atıyor.

EMEA/Amerika OE ve Yenileme Pazarlarından Sorumlu Continental Lastik Serisi Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Burkhard Wies:

"PremiumContact 6’nın temel hedefi; ödün vermeden güvenlik sunmaktır. Zorlu talepleri karşılarken, aynı anda yüksek kilometre performansı ve düşük yuvarlanma direncini biraraya getirmek bizim için önemli bir iddiaydı. Buna ek olarak maksimum konfor, hassas ve dinamik yol tutuşu sunacak dengeli bir lastik geliştirmek büyük bir motivasyon kaynağı oldu." açıklamasında bulundu.

 

Güvenliği arttıran Silika içerikli hamuru sayesinde ıslak yolda maksimum frenleme ve yüksek kilometre performansı

PremiumContact 6’nın sırt ve taban hamurlarının kristal silika bileşimi, özellikle ıslak yol koşullarında olağanüstü fren performansı sunar. Böylece, güvenlik performansı en üst seviyede kalırken kilometre performansı da önemli ölçüde artar.

Konforu en üst noktaya taşıyan optimize edilmiş yol temas alanı ile daha rahat sürüş

PremiumContact 6’nın aşınma oranı optimize edilmiş polimer karışımı kilometre performansında %15 üzerinde bir iyileşme sağlar. Yeni polimerler,  günlük sürüş şartlarında her araç segmentinde lastik sırtının yol ile temas yüzeyini ve dayanıklılığını iyileştirir. Ayrıca sertliği optimize edilmiş sırt deseni sürüş konforu ve kilometre performansını iyileştirirken iç ve dış gürültüyü yüzde 10 oranında azaltıyor.

Yol tutuşu optimize edilmiş desen tasarımı sayesinde her otomobilde spor sürüş keyfi

PremiumContact 6’nın gelişmiş makro bloklu tasarımı maksimum kontrol ve viraj dengesini garanti eder. Bu kompleks omuz yapısı yanal kuvvetlerin yola tam anlamıyla aktarılmasına olanak sağlar. İlave olarak, asimetrik oluk geometrisi yanal kuvvetlerin etkisi altındayken daha iyi bir yol tutuşu için sırt deseninin sertliğini arttırarak blok deformasyonunu azaltır.

Continental'in yeni lastiği PremiumContact 6, orta sınıftan SUV araç modellerine kadar tüm binek otomobil sınıfları için  geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ