HABERLER

TATKO – BKT İşbirliği

07 EYLÜL 2015

Dünyanın en büyük yol dışı lastik üreticisi, Türkiye’nin en iyi dağıtım kanalını seçti.

Yol dışı lastiklerinde dünya markası BKT, yeni bir güçle Türkiye pazarında büyümeye odaklandı. 1927’den itibaren dünyanın önde gelen markalarıyla çalışan Tatko Lastik TAŞ, yol dışı lastiklerinde Avrupa ve dünya pazarının yeni yıldızı BKT markası ile Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı.

BKT Hindistan’da 5 lastik fabrikası, 7000 çalışanı ile dünyada 130 ülkeye satış yapan yol dışı lastik üreticisidir. BKT yaklaşık 3000 çeşit (SKU) ürün hattına sahip, son teknoloji ile donatılmış ar-ge departmanı 90 AR-Ge mühendisi ve her yıl toplam satışının %3,5 ‘unu AR-GE yatırımlarına ayırıyor.

BKT kendini sürekli geliştiren, pazarda müşterilerine önem veren ve taleplere çok hızlı dönebilen bir lastik firması. Tatko, BKT ürün hattında bulunan radyal iş makinası, bias iş makinası, liman, forklift havalı ve dolgu, mini yükleyici, radyal traktör ve implement lastiklerini geniş bayi ağına sahip LastikPark kanallarıyla nihai tüketiciye ulaştıracak.

BKT lastiklerinin Türkiye pazarındaki payının, marka bilinirliğinin arttırılması için, pazarlama, satış ve satış sonrası için oluşturulmuş hizmet departmanı, LastikPark bayilerimize gerekli teknik ve satış desteğini verecek.

 

Güncel Kampanyalar

TAKSİT SEÇENEKLERİ